Skriv omtale
×
Rating

  Send omtale
  smålån på dagen

  Finn beste smålån og få penger på minuttet

  Oppdatert 21/10/2022
  • Min. alder 20
   Rentesats Fra 253 %
   Lånebeløp 1 000 - 15 000
   Varighet 0,5 - 1,5 Måneder
   Lån nå
   Annonselenke
   Lån nå Låneeksempel: Eff.rente 1732% ved 3 000,- o/30 dager, etabl.geb. 0,-, Totalt: 3.810,-
  • Min. alder 20
   Rentesats Fra 53 %
   Lånebeløp 1 000 - 20 000
   Varighet 1 - 24 Måneder
   Lån nå
   Annonselenke
   Låneeksempel: Eff.rente 243% ved 8 000,- o/90 dager, etabl.geb. 350,-, Totalt: 9 764,-
  • Min. alder 20
   Rentesats Fra 9,9 %
   Lånebeløp 5 000 - 40 000
   Varighet 12 - 72 Måneder
   Lån nå
   Annonselenke
   Låneeksempel: Eff.rente 16,37% ved 20.000,- o/5 år, etabl.geb. 495,-, Totalt: 28.667,-
   • Lån penger på minuttet

    Når man søker om lån i dag, vil de fleste forvente å få en bekreftelse på at de får lån på minuttet. Tilbydere som i dag ikke kan tilby denne typen tilbakemelding vil oppleve at deres søkere mister interessen. Søkere er etterhvert blitt vant til å kunne søke på lån med umiddelbart svar, og de mister derfor raskt tålmodigheten om noen nettsider gir dem beskjed om at de må vente tre dager før de får svar. Du kan enten benytte nettsidene til hver enkelt tilbyder, eller du kan benytte søknadsskjemaene til en låneagent som skaffer deg tilbud fra flere tilbydere. Om du benytter en låneagent, kan du motta tilbud fra inntil ti långivere slik at du kan velge det beste tilbudet.

    Det er mange forskjellige tilbud om forbrukslån på nett, men fellesnevneren er at kundene ønsker et forbrukslån på minuttet. I de fleste tilfeller betyr dette kun at man får svar på lånesøknaden mens man venter, men i noen tilfeller kan man også bli tilbudt raskt lån på dagen utbetalt. Dette kan være i form av sms-lån, men det kan også være i form av en søknad på en hjemmeside hvor du kan bekrefte lånet umiddelbart med BankID. Lån med utbetaling på dagen stiller betingelser for at det skal være mulig med et så raskt lån. For eksempel må man forvente at tilbyder må ha svar på at du aksepterer lånet innen kl 12 eller kl 13 for å kunne betale ut samme dag. Om man ikke rekker det, så må man vente til neste bankdag. Vanlige lån på minuttet uten sikkerhet krever ofte at du sender inn spesifikk dokumentasjon for at de skal kunne betale ut pengene. Denne typen lån vil sannsynligvis ikke betales ut før det er gått 2-3 dager fra tidspunktet du søkte.
    lån penger på minuttet

    Lån uten sikkerhet gir mange muligheter

    Lån uten sikkerhet gir deg mange muligheter, og det inkluderer blant annet at du kan få smålån på minuttet og forbrukslån på minuttet, og disse kan du igjen ofte få utbetalt samme dag. Du kan velge mellom lån hvor hastighet er viktigere enn pris, eller lån hvor prisen er viktigere da låneperioden er lengre. SMS-lån eller mikrolån er den typen lån som ofte koster noe mer og hvor nedbetalingstiden er meget kort. Det kan være lån fra 500kr til 5000kr, og hvor du kan betale ganske høye renter og eventuelt ganske høye gebyrer. Så sant det er mulig, så er dette lån du som oftest kan få utbetalt samme dag, da dette er den tjenesten de fokuserer på for å tiltrekke seg kunder. Når du tar opp et lån av denne typen, prater man om tilbakebetalingstid på uker, og ikke måneder, som man gjør med andre typer lån. På grunn av den korte nedbetalingstiden, oppgir de gjerne en rentesats ved tilbakebetaling av lånet i stedet for per år. Beløpet du betaler i rente kan derfor virke ganske mye mindre enn hos andre, men om det omregnes til en årlig rente, så kan rentesatsene ende opp med å bli vesentlig høyere enn andre steder.

    Neste nivå av lån er såkalte smålån. Denne typen lån kan man typisk finne hos leverandører som tilbyr lån for kjøp av forbruksprodukter. Disse startet ofte med lån til kjøp i egen butikk, som for eksempel Thorn/L’Easy, Ikea og Ellos. Denne typen smålån kan du også som oftest finne hos tilbydere av lån på minuttet uten sikkerhet. I tillegg til at mange tilbyr lån opp til 400000kr og 500000kr, så vil også de fleste tilby lån mellom 5000 og 50000kr. Dette er ofte en egen type lån, men prisene kan være de samme som de tilbyr for sine større lån.

    Rask utbetaling av lån

    Låntakerne stiller fortsatt ikke de samme kravene til utbetaling av lån som de stiller i forhold til at de vil ha raskt svar på en lånesøknad. Når man har fått bekreftet at man får lån, så kan de fleste som oftest vente noen dager på pengene. Man ønsker å låne penger raskt, avhengig av hva som er kravet i forhold til hva man ønsker å kjøpe, men de fleste situasjoner krever ikke penger på dagen. Muligheten for å låne penger raskt i tillegg til at man får svar på lån på minuttet, er økt med bedre teknologiske løsninger. Behovet for raske pengeoverføringer har gjort at bankene har utviklet muligheter for å overføre penger umiddelbart mellom kontoer i deres bank. Dette er det noen låntilbydere som benytter seg av, og man kan derfor hos noen tilbydere få låne penger raskt om man har konto i samme bank som tilbyder. Har man ikke det, er fortsatt vanskelig å få overført penger raskere enn på noen timer mellom banker.

    Smålån og mikrolån om tid er viktigere enn pris

    Om man trenger penger så raskt som mulig, velger man i noen tilfeller heller en långiver som betaler ut umiddelbart enn en som har gode priser på lånet. Når man benytter seg av SMS-lån eller mikrolån, så koster disse ofte mer i forhold til beløpet man låner enn det et forbrukslån på minuttet gjør. Disse tjenestene tar seg betalt for å kunne tilby deg lån på minuttet og i tillegg kunne betale ut pengene så raskt som mulig. Noen situasjoner som kan gjøre at det er relevant å låne penger raskt, er om man skal kjøpe noe på bruktmarkedet som er såpass populært at det forsvinner med en gang. For at du da skal få muligheten til å kjøpe dette produktet før noen andre tar det med seg, så må du være raskt ute, og gjerne ha med pengene når du drar for å se på produktet. Om du ikke rekker å få pengene i tide, kan du oppleve at du ikke får muligheten til å kjøpe produktet du ønsker, og det er ikke sikkert at du vil få et tilsvarende tilbud igjen på en stund.

    I slike tilfeller kan det være verdt å betale ekstra for å låne penger raskt. Men du har som oftest mulighet til et rimeligere lån om du kan vente et par dager, eller i det minste til dagen etter.

    Priser sammenliknet med lån med sikkerhet

    Når man skal benytte seg av lån på minuttet, så er det viktig å vurdere hva man faktisk trenger. Det kan være du kan spare mye om du kan vente noen timer med å få utbetalt lånet, eller til og med en dag eller to. SMS-lån eller mikrolån kan ende opp med å koste det som tilsvarer en årlig effektiv rente på 50%, eller mer. Hvis du virkelig trenger lånet såpass raskt, så kan det være verdt den ekstra prisen. Men man kan også låne penger raskt ved hjelp av smålån. Disse er noe rimeligere, men fortsatt ganske dyre. De kan ofte ende opp med å koste det samme som om du benyttet et kredittkort til å dekke samme behovet. Men om du velger forbrukslån på minuttet, som ofte tar noen dagen å få utbetalt, så kan man få renter helt ned til 7,9% på denne typen lån. Til å være et usikret lån, så er dette en ganske bra pris.

    Selv det sistnevnte lånet på 7,9% er en god del dyrere enn et lån med sikkerhet. Når du tar opp et lån med sikkerhet i bolig, så kan du ofte få helt ned i 2% rente. Dette er en god del billigere en et forbrukslån på minuttet. Men for at du skal få et lån som er såpass billig, så vil banken vite at de får pangene tilbake. Derfor gjør de en ganske omfattende vurdering i forkant av at de tilbyr deg et lån med sikkerhet. I tillegg må banken bruke tid på å få lånet tinglyst. Fra du søker om et lån med sikkerhet i bolig, til du får det utbetalt, kan det ta inntil 2-3 uker. I mange tilfeller ser du heller aldri pengene da de ofte betales ut direkte til eier av bolig for kjøpet.

    Vurderinger for å finne beste lån på minuttet uten sikkerhet

    Det er med andre ord mange vurderinger du bør gjøre før du tar opp et forbrukslån på minuttet for å finne det beste lånet. Hvilket lån som er det beste, vil variere avhengig av hvordan du ønsker å benytte det. Om du har behov for å låne penger på minuttet, er det mulig du trenger å benytte et dyrere SMS-lån eller mikrolån, eller kanskje har du større fordel av et smålån da det kan gå noe raskere å få på plass alt som kreves for denne typen lån før du får det utbetalt enn for forbrukslån. Ellers har du kanskje heller behov for et vanlig forbrukslån. Men hvilket forbrukslån du trenger, kan også avhenge av hva skal benytte det til. Om man trenger litt nå og litt mer om en måned eller to, kan det være lurt å få en låneramme i stedet for et lån hvor rentene begynner å løpe fra første dagen på hele lånet. Utover dette kan det være du trenger et lån uten kredittvurdering om du har hatt lite inntekt og kanskje noen betalingsvansker tidligere, men du likevel har alt på stell nå.

   Brukerrangering:
   4.2 / 5
   basert på 15 tilbakemeldinger
   Gi tilbakemelding